Episode 6: Grønnsaksymfoni på grillen

Grønnsaker er utmerket å grille og passer godt med en mild grillsmak. Dette kan være en egen rett, men fungerer også utmerket som tilbehør til kjøtt eller fisk.
INGREDIENSER:
3 små løk
1 stk nykål
1 blomkål
1 pakke cherrytomater i ulike farger
SLIK GJØR DU:
Begynn med blomkålen siden den tar lengst tid. Legg den på hodet på direkte varme til den får fin farge og god konsistens. Den skal ha litt tyggemotstand.
Deretter grilles løkene hele i ca 20 minutter med skallet på til de er møre. Smakes til med salt og evt pepper.
Nykålen skjæres i båter og påføres et par klatter med smør og litt salt, før de legges på grillen med smørsida opp. Når de er ferdige ta litt ekstra smør på dem.
Tomatene legges i en aliminiumsbakk og krydres med ønskede smaker, samt olje.