• Kokken

Episode 3: Taco med pulled pork


Her må du beregne god tid ved grillen. Vi brukte svinenakke med hjemmelaget rub som langtidsgrilles i 7 timer. Da er kjøttet så mørt at det kan plukkes fra hverandre og serveres i en tortillalefse med godt tilbehør. Verdt å vente på.


INGREDIENSER:

1,2 kg Svinenakke

Rub

1 ts sitronsyre

2 ss sukker

2 ss paprikapulver

1 ss røkt paprikapulver

1 ts chilipulver

1 ts five spice

salt og pepper


Dressing

1 dl majones

1 dl rømme

2-3 ss ketchup

1 ts chilipulver

1 ts hvitløkspulver

salt og pepper


1 slangeagurk 

1 boks mais

1 pk tortillalefser



SLIK GJØR DU:

Krydderne blandes sammen og gnis inn i kjøttet. Deretter svis svinenakken av på alle sidene på direkte varme til den har fått en fin farge. Så grilles den videre under lokk i 7 timer på 120 grader. Snu den innimellom.

Nå har du god tid til å blande dressingen, klippe opp posen til tortillaene, skjære agurken i strimler og åpne maisboksen. Så er det bare å sette seg ned å vente på tidenes tacofest. Eventuelt kan du jo gjøre noe husarbeid også.

0 visninger
  • Følg vår instagram

© 2019 by Dynamic Integrations for Matpodden.no