Episode 3: Taco med pulled pork

Her må du beregne god tid ved grillen. Vi brukte svinenakke med hjemmelaget rub som langtidsgrilles i 7 timer. Da er kjøttet så mørt at det kan plukkes fra hverandre og serveres i en tortillalefse med godt tilbehør. Verdt å vente på.
INGREDIENSER:
1,2 kg Svinenakke
Rub
1 ts sitronsyre
2 ss sukker
2 ss paprikapulver
1 ss røkt paprikapulver
1 ts chilipulver
1 ts five spice
salt og pepper
Dressing
1 dl majones
1 dl rømme
2-3 ss ketchup
1 ts chilipulver
1 ts hvitløkspulver
salt og pepper
1 slangeagurk
1 boks mais
1 pk tortillalefser
SLIK GJØR DU:
Krydderne blandes sammen og gnis inn i kjøttet. Deretter svis svinenakken av på alle sidene på direkte varme til den har fått en fin farge. Så grilles den videre under lokk i 7 timer på 120 grader. Snu den innimellom.
Nå har du god tid til å blande dressingen, klippe opp posen til tortillaene, skjære agurken i strimler og åpne maisboksen. Så er det bare å sette seg ned å vente på tidenes tacofest. Eventuelt kan du jo gjøre noe husarbeid også.