
Episode 1: Pølser og kotelett med det lille ekstra!
GRILLING AV KOTELETTER OG PØLSE Dette er grillmat som alle liker og som du er nødt til å lykkes med. Velg de pølsene du selv liker. Det...

Episode 2: Ørret på planke
INGREDIENSER: 0,5 ørret. Bruk gjerne laks. 1 lite glass dijonsennep 215 g brunt sukker. Litt mindre om du bruker en mer raffinert...

Episode 3: Taco med pulled pork
Her må du beregne god tid ved grillen. Vi brukte svinenakke med hjemmelaget rub som langtidsgrilles i 7 timer. Da er kjøttet så mørt at...

Episode 4: Vilt kebab og Hjorterib
Her lager vi en kebab av viltkjøtt hvor vi krydrer litt utradisjonelt med blant annet kanel. Dåhjorten kjøpte vi en Sverige på harrytur,...

Episode 5: Pizza på grill
Å steke pizza på grillen er en morsom måte å lage pizza på. Det er enkelt å få sprø bunn og ungene kan være med å lage sin egen pizza med...

Episode 6: Grønnsaksymfoni på grillen
Grønnsaker er utmerket å grille og passer godt med en mild grillsmak. Dette kan være en egen rett, men fungerer også utmerket som...

Episode 8: Gratinert sjøkreps og kongekrabbe
Grillet sjøkreps kan være noe av det beste som finnes. Det viktigste her er å grille de til perfeksjon, slik at de ikke blir tørre....

Episode 9: Biff
STEKING AV BIFF Forskjellen på en perfekt grillet biff og en skosåle er enorm. Det GÅR nesten ikke an å beskrive, men vi skal gjøre et...

Episode 10: Kylling
HEL KYLLING PÅ BOKS OG KYLLING PÅ ROTISSERI Dette er skikkelig gøy grilling og absolutt ikke noe griseri. Du kan selvfølgelig bruke svin...