Episode 1: Pølser og kotelett med det lille ekstra! GRILLING AV KOTELETTER OG PØLSE Dette er grillmat som alle liker og som du er nødt til å lykkes med. Velg de pølsene du selv liker. Det s...
Episode 2: Ørret på planke INGREDIENSER: 0,5 ørret. Bruk gjerne laks. 1 lite glass dijonsennep 215 g brunt sukker. Litt mindre om du bruker en mer raffinert variant...
Episode 3: Taco med pulled pork Her må du beregne god tid ved grillen. Vi brukte svinenakke med hjemmelaget rub som langtidsgrilles i 7 timer. Da er kjøttet så mørt at d...
Episode 4: Vilt kebab og Hjorterib Her lager vi en kebab av viltkjøtt hvor vi krydrer litt utradisjonelt med blant annet kanel. Dåhjorten kjøpte vi en Sverige på harrytur, ...
Episode 5: Pizza på grill Å steke pizza på grillen er en morsom måte å lage pizza på. Det er enkelt å få sprø bunn og ungene kan være med å lage sin egen pizza med...
Episode 6: Grønnsaksymfoni på grillen Grønnsaker er utmerket å grille og passer godt med en mild grillsmak. Dette kan være en egen rett, men fungerer også utmerket som tilbehø...
Episode 8: Gratinert sjøkreps og kongekrabbe Grillet sjøkreps kan være noe av det beste som finnes. Det viktigste her er å grille de til perfeksjon, slik at de ikke blir tørre. Samme...
Episode 9: Biff STEKING AV BIFF Forskjellen på en perfekt grillet biff og en skosåle er enorm. Det GÅR nesten ikke an å beskrive, men vi skal gjøre et fo...
Episode 10: Kylling HEL KYLLING PÅ BOKS OG KYLLING PÅ ROTISSERI Dette er skikkelig gøy grilling og absolutt ikke noe griseri. Du kan selvfølgelig bruke svin ...